Oranda

Met de hoogste capaciteit en ronde belijning is de Oranda-frituuroven met recht het topmodel van De Kuiper te noemen. Deze bakwanden onderscheiden zich niet alleen door hun fraaie uiterlijk, maar ook doordat zij zeer snel en efficiënt een zeer hoog rendement kunnen leveren.

SOROR

Met Soror biedt De Kuiper dé oplossing voor wie kiest voor een basismodel dat van alle gemakken is voorzien én een hoog rendement ketel heeft. Ondernemers maken met Soror een energiezuinige keuze die niet alleen vriendelijk is voor de portemonnee, maar ook voor de zaak. Soror is namelijk in diverse modellen verkrijgbaar en uit te breiden met chromen bakplaat, bain-marie en vetfilterinstallatie.

De Kuiper Forte

FORTA

De Forta-friteuse is naadloos te integreren in kookunits of te gebruiken als frituurinstallatie onder een dampkap. Forta kan gebruikt worden als frituur voor friet en snacks en als visfrituur. Forta is geschikt voor restaurants en door de mobiliteit ook voor events.

Zo’n dertig leden van de Vereniging Van Chinese Cafetaria Ondernemers (VCCO) brachten een bezoek aan Florigo in Woerden. Het was een waardevolle, leerzame en vooral gezellige dag.

Florigo voelde zich vereerd om een gewaardeerde en belangrijke groep ondernemers in de fabriek te ontvangen. Na een lunch in de showroom vertelde Ries Goes over de geschiedenis van Florigo en hoe zijn vader, Floris Goes, 70 jaar geleden in Kamerik begon aan één van de eerste professionele frituurinstallaties.

In de fabriekshal konden de bezoekers zien dat het maken van een bakwand vakwerk is en hoe de installatie vanaf het frame wordt opgebouwd. Ook kregen ze tips voor praktisch onderhoud en schoonmaak. De bezoekers wilden alles weten over vetfiltersystemen waarmee ze frituurolie besparen en hoe ze zo efficiënt mogelijk met een bakwand om kunnen gaan. Na de rondleiding kon iedereen smullen van verse friet in de showroom.

Ook meer weten over professionele frituurinstallaties? Neem gerust contact met ons op.