over de Kuiper

frituren zonder zorgen

voor minder doen we het niet

Het is 1971. Meneer De Kuiper werkt in de schuur achter zijn huis aan op maat gemaakte bakwanden. Terwijl hij bezig is beseft hij: ‘Deze spullen worden 24 uur per dag gebruikt. Ze móeten goed zijn. En als er iets mee is, moet er altijd iemand beschikbaar zijn om het probleem te verhelpen. Mijn klanten moeten frituren zonder zorgen.’

‘Frituren zonder zorgen’ is nu ruim 50 jaar later nog steeds het motto van De Kuiper.

Gemaakt in eigen fabriek

Bakwanden zelf op maat maken doen we nog steeds. Wij zien het als onze voornaamste taak dat u als klant onbezorgd de lekkerste friet, snacks of vis kunt bakken. Bij het ontwerpen van bakwanden staan voor ons duurzaamheid, rendement en hygiëne centraal. Dan gaat het voor ons echt om de details. Bijvoorbeeld zo weinig mogelijk naden en kieren. Of wegklapbare verwarmingselementen, zodat het schoonmaken makkelijker gaat.

Hoogste rendement en capaciteit

Hoog rendement en daarmee energie- én kostenbesparing is tegenwoordig een must. Om dit hoge rendement te kunnen behalen, hebben wij een speciale techniek ontwikkeld die ervoor zorgt dat onze ketels tot bijna 95 procent rendement behalen. Daarnaast zorgt dit ontwerp er ook voor dat friet, snacks of vis in grote hoeveelheden heel snel klaar zijn. En nog goed ook.

7 dagen bereikbaar

Goed eten, snel klaar, efficiëntie en geen gedoe. Daar gaan wij voor. Mocht er toch iets zijn met de bakwand, dan staan wij zeven dagen per week voor u klaar.

Advies op maat

Bakt uw huidige installatie te langzaam, is er één gesneuveld of is er groei te verwachten door bijvoorbeeld een bezorgservice of uitbreiding van uw zaak? Wat de vraag ook is; onze deskundige medewerkers nemen de tijd voor u en maken advies op maat.

Frituren zonder zorgen? Dat doet u met De Kuiper.